Nerd Inc ontwikkelt maatwerk oplossingen

software die precies doet wat het hoort te doen

Eigenlijk zijn al onze projecten maatwerk. We maken namelijk nooit gebruik van website templates en zetten nooit websites en apps in elkaar die voornamelijk uit plugins bestaan.

Maar, er zijn projecten waarvoor we geen bestaande platformen zoals bijvoorbeeld WordPress kunnen inzetten. Hiervoor leveren wij maatwerk software.

Onze werkwijze

Bij maatwerk oplossingen bekijken we aan de hand van wensen of een functioneel ontwerp wat de beste manier is om een idee zo slim en efficiënt mogelijk te realiseren.

We kijken niet alleen naar hoe we iets kunnen realiseren, maar vooral ook naar de mogelijke alternatieven, zoals open source projecten of software as a service oplossingen.

Kracht van open source

Bij het ontwikkelen van maatwerk software maken we gebruik van krachtige open source software, zoals bijvoorbeeld Laravel, NodeJS en AngularJS.

Op basis van deze technologieën ontwikkelen we vervolgens de specifieke functionaliteiten.
Door gebruik te maken van open source ontwikkelen we op snelle wijze goed doordachte software.

Nieuwe technologie

We zetten bij het ontwikkelen van software graag nieuwe technologieën in. Niet als doel, maar juist als middel. Of het nu gaat om Facebook integratie, iBeacons, sensors of wearables, zodra technologie leidt tot een betere gebruikerservaring integreren we deze in software.

 
 
 
 

Klaar voor de toekomst

Het internet en besturingssystemen als iOS en Android veranderen in hoog tempo. Om hierop in te spelen leveren we onderhoudscontracten waarmee we software verbeteren en zorgen dat deze ook in de toekomst goed, veilig en stabiel blijft werken.

We willen tenslotte niet alleen trots zijn, maar vooral ook trots blijven op wat we maken.

Interesse in een maatwerk oplossing?

We spreken graag de mogelijkheden met je door.
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.