Nerd Inc ontwikkelt high end WordPress websites:

websites die snel, veilig en schaalbaar zijn.

Door gebruik te maken van WordPress als platform leggen we onze focus op het ontwikkelen van nieuwe en unieke functionaliteiten.

Sinds 2005 ontwikkelen we websites op basis van WordPress, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en het open karakter.

Responsive en SEO geoptimaliseerd

Alle websites die we ontwikkelen zijn responsive en zijn geoptimaliseerd voor gebruik op zowel desktop als mobiele apparaten.

Daarnaast zijn de websites volledig geoptimaliseerd voor SEO en snelheid waardoor door ons ontwikkelde websites hoger scoren in zoekresultaten en snel laden op mobiele apparaten.

We hechten veel waarde aan websites op juiste wijze te ontwikkelen. Daarom houden we ons aan de richtlijnen en code standaarden die vanuit WordPress zijn gedefinieerd. Hierdoor leveren we websites die zowel qua design als technisch correct in elkaar zitten.

Webhosting oplossingen op maat

Uitstluitend aan onze klanten bieden we webhosting oplossingen op maat. Onze servers zijn krachtig, snel en betrouwbaar.

Doordat onze servers zowel qua software als hardware volledig in eigen beheer zijn maken we gebruik van de laatste technologieën en behalen we de maximale snelheid met WordPress websites.

Altijd up2date

WordPress wordt in hoog tempo doorontwikkeld. Elke 3 tot 4 maanden wordt een nieuwe versie uitgebracht met daarin nieuwe functionaliteiten en verbeteringen op het gebied van beveiliging, stabiliteit en snelheid.

Met een service contract van Nerd Inc worden websites onderhouden en draaien deze altijd op de laatste versie van WordPress.

Interesse in een WordPress website?

We spreken graag de mogelijkheden met je door.
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.