Voor Blackfashionstore ontwikkelden we een webshop geoptimaliseerd voor conversie en gebruiksgemak.

Blackfashionstore is dé webshop voor zwarte mode artikelen en accessoires.
In korte tijd claimde de webshop een prominente plek in het volle landschap van fashion webshops.

Doelstellingen

Bij het ontwikkelen van de webshop lag de focus op het verhogen van conversie en het verbeteren van de user experience. Daarnaast hadden we de ambitie om de webshop te voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technisch gebied.

Oog voor detail

Er is veel tijd en aandacht besteed aan details. Zo heeft elke pagina een unieke slogan, bevat elke pagina zogenoemde “infinitive scroll” functionaliteit en zit de webshop vol met subtiele animaties.

Mix & MatchOp verschillende plekken wordt op een relevante wijze aangespoord tot upselling. Onder elk product worden artikelen getoond die goed bij de outfit passen en direct kunnen worden toegevoegd aan het winkelmandje.
 

Instagram integratie

Een groot gedeelte van Blackfashionstore’s doelgroep is actief op Instagram. Om hierop in te spelen werd de Customer Booth ontwikkelt.

Na het ontvangen van een bestelling worden klanten aangespoord om een foto van hun nieuwe aanwinst(en) te plaatsen op Instagram.

De leukste foto’s worden gepubliceerd in de Customer Booth, inclusief de mogelijkheid om het product in de webshop te bekijken.

Optimale snelheid

Optimale snelheid

Voor een goede shop ervaring was een snelle laadtijd van pagina’s essentieel. Om dit mogelijk te maken optimaliseerde we de webshop zowel qua code als server configuratie voor het behalen van een optimale snelheid.

Optimale snelheid

SEO resultaten

Door al bij de lancering van de webshop in 2011 rekening te houden met zoekmachine optimalisatie komt vandaag de dag ruim 40% van de bezoekers, zonder het inzetten van advertenties, terecht op de website vanuit zoekresultaten. Een resultaat waar we trots op zijn.