Voor Enviu ontwikkelde we een corporate website
gebaseerd op WordPress

Over Enviu

Over Enviu

Enviu start bedrijven die een positieve impact hebben op hun omgeving en de samenleving. In de afgelopen 10 jaar lanceerde Enviu 9 startups en betrokken zij ruim 10.000 mensen bij het ontwikkelen van ideeën en het oplossen van vraagstukken.

Opdracht

Opdracht

Nerd Inc werdt benadert voor het vernieuwen van Enviu’s verouderde website. Een van de wensen was om informatie op een logische manier te structureren en om zelf op gemakkelijke wijze de website te kunnen onderhouden.

Homepage

Voor de homepage is gekozen om actualiteit en activiteit centraal te zetten. Door middel van een slider worden de belangrijkste projecten uitgelicht.

Onder de slider staan blokken waarbij de verschillende type projecten rouleren. In de sidebar worden statistieken getoond die automatisch worden bijgewerkt.

Homepage
Homepage

Projecten

Elk project heeft een eigen projectpagina waarop (achtergrond) informatie over het project te vinden is.

Daarnaast staan ook gerelateerde nieuwsberichten, tweets, het team, partners en de contactpersoon uitgelicht.

Pagina’s op maat

Naast tekstuele pagina’s zijn er een aantal op maat gemaakte pagina’s gemaakt. Deze pagina’s zijn volledig door Enviu zelf te beheren.

Zo kunnen partners worden toegevoegd inclusief logo en is de teampagina gekoppeld aan WordPress gebruikersprofielen. Hierdoor kunnen medewerkers zelf hun profiel beheren en aanpassen.

Partners Enviu team page